Equip

Carles Teulé - General Manager


Sempre em moc per sensacions i en els negocis segueixo fidel als meus principis, si un projecte no m'entra pel cor no ho faig.

Tot el temps estem en transformació i les empreses que volen créixer també, sóc especialista en transformació de negocis digitals utilitzant la meva imaginació i creativitat per arribar als objectius marcats pel client.

La creativitat al Social Media és l'eina principal per a que els èxits arribin i es quedin.

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Albert Martin - Responsable fotogràfic i vídeo


Responsable fotogràfic i vídeo.

Dimitry Ladok - Especialista en SEO/SEM


Especialista en SEO/SEM.

Marc Puig - Desenvolupador Web-App


Entén a la perfecció les necessitats del client i les aplica a la perfecció, no perd el temps amb floritures i el “no és possible” no és al seu vocabulari. Garanteix l'èxit a tots els projectes que lidera.

Nashir Ambala - Dissenyador Gràfic-Web


Un toc d'exotisme a l'organització és bo, però Nashir és un dissenyador que no només treballa per a nosaltres, realitza dissenys per a empreses de tot el món amb una efectivitat i velocitat fora del comú al sector.

Experts en Marketing Digital - Creativitat Digital en estat pur


Des de Teoria diagonal, tenim clar que comptar amb un bon equip de professionals és la clau per aconseguir l'èxit. La cohesió de l'experiència amb la joventut, les ganes amb les bones pràctiques i el coneixement amb el bon ambient, ens ha fet trobar la fórmula perfecta perquè el treball sigui un plaer i el plaer sigui la clau del nostre èxit. Som un equip de 15 professionals especialistes en totes les facetes que treballem, Dissenyador gràfic, SEO, SEM especialista, desenvolupador web, dissenyador web, desenvolupador app, gestors de xarxes socials, mentors, especialistes en fotografia i vídeo comercial.