Com Generar Més Vendes Mitjançant una Estratègia de Nutrició de Leads

By 
(1 Vote)

Com Generar Més Vendes Mitjançant una Estratègia de Nutrició de Leads

Implementar una estratègia de nutrició de leads correctament pot ser essencial per conquerir i convertir visitants del teu lloc web a potencials clients (leads), i finalment, convertir-los en clients fidels que "vesteixin la samarreta de la teva marca".

En aquest article, no parlarem específicament de la generació de leads. El nostre objectiu és mostrar i suggerir accions que puguin ser realitzades per nodrir els leads ja existents. És a dir: enfortir la relació amb els teus clients potencials perquè aquests efectuïn la jornada de compra amb la teva empresa. 

Sent així, per tenir èxit en aquesta tasca recomanem seguir alguns consells i per descomptat, entendre la importància de la nutrició de leads per l'augment de les vendes.

Què és la nutrició de leads?

En resum, i com el seu nom ho diu, nutrició del leads significa: "nodrir" la relació amb els teus potencials clients. Per això, l'empresa pot utilitzar diversos canals i estratègies que enforteixin aquests llaços. Així, podràs tenir una major autoritat, oferir una major credibilitat i tenir una relació més propera amb els teus leads. El resultat? La conversió d'un lead a client.

No obstant això, això no és tan simple com sembla. Innombrables empreses avui en dia estan emprant aquestes tècniques i és per això que la teva ha de destacar-se en el mercat i conquistar al client. Per això, cal oferir un servei / producte de qualitat, bon atendimiento, i principalment, una bona experiència de compra per al client. Així, aquest relacionarà la teva empresa amb sentiments i sensacions positives.

A més, com aquesta estratègia s'implementa correctament, la nutrició de leads augmenta de manera exponencial la propensió de compra del client. Oferir contingut de qualitat, que pugui educar i alimentar la relació empresa - lead és fonamental per conquerir als teus potencials clients.

Els leads que són nodrits a través de l'oferta de contingut rellevant per a ells (prèvia segmentació de mercat), produeixen un increment en oportunitats de venda de fins a un 20%.

Com fer que funcioni aquest flux de nutrició? T'ho direm a continuació:

Com fer una nutrició de leads?

La nutrició de leads es fa per mitjà de la preparació i enviament de bons continguts. Per tant, el lead passa pel funnel de vendes de manera adequada fins a esdevenir client.

No obstant això, cada acció ha de tenir una estratègia exclusiva definida, i això es deu al fet que:

Cada acció del flux de nutrició posseeix un temps específic per funcionar. Això es deu al fet que una de les principals característiques de l'estratègia de nutrició de leads és la personalització. I la personalització serveix tant per al contingut que serà enviat com per al temps que serà necessari invertir en cada etapa. Per això, cada acció que facis per fer una nutrició de leads ha de tenir el 100% de la teva atenció.

Els correus electrònics personalitzats generen un retorn fins a 6 vegades més gran  que aquells que no ho són. 

Perquè una estratègia de nutrició de lead funcioni, has de conèixer als teus leads. Això significa entendre les demandes i desitjos dels teus clients potencials. D'aquesta manera, podràs enviar material que els eduqui i que enforteixi la relació d'ells amb la teva marca. Perquè aquest procés funcioni de manera efectiva, has de definir el perfil del teu alumne ideal i encertar en això.

Un altre punt essencial per fer la nutrició de leads és comptar amb eines d'automatització de màrqueting. Al cap ia la fi, la nutrició necessita ser automatitzada. Això permet que el teu equip de treball optimitzi el seu temps, no treballi diverses vegades fent la mateixa tasca o eventualment apareguin falles humanes en el procés. Aprofita el que la tecnologia pot fer per la teva empresa!

Accions a realitzar per a la nutrició de leads

Independentment del motiu que tingui la teva empresa per invertir en la nutrició de leads a la recerca de resultats, hi ha algunes accions essencials que han de ser executades per totes les empreses. Així es poden garantir resultats efectius i complets. Aquí alguns exemples:

- Oferir materials educatius i rellevants via e-mail màrqueting de permís;

- Produir bons materials per a les xarxes socials, que eduquin i atreguin als teus leads;

- Facilitar als leads la recerca dels seus productes i serveis;

- Mostrar com les solucions que ofereix la teva empresa poden ajudar a aquesta persona;

- Mostra que la teva empresa té gran autoritat en el mercat.

- Beneficis de la nutrició de leads

Qualsevol empresa, independentment del segment en el qual opera, pot realitzar accions de nutrició de leads. Mira aquests exemples d'empreses que han experimentat canvis positius en les seves operacions.

Esta demostrat la eificacia d’aquets metode, pero si no es realitza amb una empresa especialitzada els resultats no son optims. Andorra nosaltres varem ser primers en treballar amb aquesta metodologia tant eficaç.

 

Read 3391 times Last modified on Dimarts, 10 Setembre 2019 10:51