Super User

Super User

Chat GPT es un sistema de inteligencia artificial desarrollado por OpenAI que utiliza una tecnología de procesamiento de lenguaje natural (PLN) para simular conversaciones humanas. Se trata de un chatbot avanzado que puede comprender y generar texto coherente y relevante en respuesta a las preguntas y comentarios de los usuarios.

El modelo de lenguaje subyacente en Chat GPT se ha entrenado con una enorme cantidad de datos de texto, lo que le permite generar respuestas coherentes y relevantes a preguntas y comentarios sobre una amplia gama de temas. El modelo es capaz de aprender y adaptarse a nuevas situaciones y preguntas a medida que se le presenta más información.

El funcionamiento de Chat GPT es relativamente sencillo. Cuando un usuario interactúa con el chatbot, su pregunta o comentario se envía al modelo de lenguaje subyacente en Chat GPT. El modelo procesa la entrada del usuario y utiliza algoritmos de PLN para generar una respuesta relevante y coherente. La respuesta se envía al usuario a través de la interfaz de chat del chatbot.

Aunque el modelo de lenguaje subyacente en Chat GPT es muy avanzado, todavía tiene limitaciones. A veces, el modelo puede generar respuestas que no son coherentes o que no abordan adecuadamente la pregunta o el comentario del usuario. También puede tener problemas para comprender el contexto y la intención detrás de ciertas preguntas o comentarios.

A pesar de estas limitaciones, Chat GPT tiene muchas aplicaciones prácticas. Por ejemplo, puede utilizarse como un asistente virtual para proporcionar soporte al cliente o responder a preguntas frecuentes. También puede utilizarse para generar contenido de marketing y de redes sociales, así como para crear chatbots personalizados para empresas y organizaciones.

En resumen, Chat GPT es una herramienta avanzada de inteligencia artificial que utiliza la tecnología de procesamiento de lenguaje natural para simular conversaciones humanas. Aunque tiene algunas limitaciones, tiene muchas aplicaciones prácticas y sigue evolucionando y mejorando a medida que se le presenta más información y se le entrena con más datos de texto.

Creación Pagina web
Aplicación para iOS y Android
Aplicación para iOS y Android
Aplicación para iOS y Android
Creación Pagina web

Podcast, per què hauries incloure-ho en la teva estratègia de continguts:

En un món digital tan saturat, comptar amb una pàgina web i una estratègia de continguts en xarxes socials i bloc ja no és suficient. La forma de connectar amb els teus prospectes canvia, i això és una cosa que les empreses han de tenir clar.

En l'estudi anual sobre tendències digitals que realitza l'agència espanyola IAB, ja s'apuntava cap a un nou ús per al format d'àudio podcast. Exactament l'agència espanyola va dir el següent: "Les marques oferiran cada vegada més continguts en format podcast per a entrevistes, continguts d'opinió ..."

Doncs bé, les prediccions van ser certes i les estratègies de podcast en màrqueting digital s'han situat en el punt de mira de les empreses per adaptar el seu pla de creació de continguts i oferir als seus usuaris un format d'àudio, que d'altra banda és conegut per tots.

Quines són les pricipals avantatges de l’podcast

Abans de conèixer els beneficis que el podcast pot aportar-nos és bo conèixer les seves característiques bàsiques d'aquest producte o servei:

Es tracta d'un tipus d'àudio a la carta.

És un format d'àudio digital, generalment mp3 o wav, que pot combinar música i veu.

El contingut més habitual són: notícies, continguts didàctics, tutorials, consells o entrevistes.

Els podcast s'allotgen en un web per ser descarregats, reproduïts o en alguns casos editats.

Possibilita la subscripció i es tracta d'un contingut sota demanda.

Pel que fa a les pròpies avantatges dels podcasts són les següents:

És econòmic de produir. A diferència d'una webserie o vídeos de brand content, els àudios exigeixen menys inversió i temps per al seu llançament.

No li afecten ... els canvis de domini, hosting o caiguda de servidors ja que es tracta d'un arxiu descarregable.

La portabilitat és clara. L'usuari pot descarregar, escoltar i emportar-se el fitxer en el seu smartphone o tablet per reescucharlo des de qualsevol lloc.

Es tracta d'un tipus de contingut atemporal ja que l'usuari pot descarregar-lo i escoltar-lo tantes vegades com vulgui.

Filosofia multitasking. El podcast, a l'ésser un arxiu d'àudio, permet simultaniejar amb altres tasques alhora que s'escolta.

Els podcasts no tenen horari, són a la carta.

Permeten la fidelització de la teva audiència. A l'ésser fàcil d'escoltar, descarregar o portar sempre amb tu es converteix en un actiu molt útil per a les empreses i per als potencials clients.

Facilita el posicionament d'una marca en un determinat sector. Com passa amb altres formats dins de l'estratègia de continguts, el podcast ofereix informació atractiva i útil per a un determinat grup de persones que encaixen amb el perfil de la seva audiència tipus, és a dir es tracta de la seva buyer persona.

La veu és sinònim de proximitat i confiança, per tant el percentatge de conversió en l'estratègia de màrqueting és més gran.

Objectius que pots cobrir amb podcast en la teva estratègia de continguts

La incorporació de l'podcast en la teva estratègia de continguts pot ajudar-te a aconseguir els teus objectius. Descobreix quins objectius pots cobrir desenvolupant una estratègia de podscast.

Ser trending

L'oportunitat de desmarcar de la competència i oferir alguna cosa diferent és un plus afegit per al mercat globalitzat actual. El món digital exigeix ​​una constant innovació per connectar amb el teu públic i la competència aquest format d'àudio encara no és gran, així que aprofita el moment per posicionar com trending.

La veu com a element seductor

Tots sabem que la veu és un element de seducció més gran que les paraules escrites. A més de les esmentades anteriorment avantatges de el format àudio (atemporalitat, multitasking, etc.).

Estar en el moment adequat en el lloc adequat

Aquesta és una realitat lligada a el periodisme i cada vegada més a les estratègies de continguts digitals. El teu audiència vol l'últim de l'últim i no vol esperar que tinguis llest un nou post escrit al bloc o un vídeo tutorial en xarxes socials. La ràpida producció d'un podcast et pot permetre conquerir una quota de mercat abans que ho faci la competència.

Facebook i Instagram, grans impulsors de l'renaixement de podcast el 2017

Facebook va donar un pas a el front llançant 4 podcasts segmentats per sectors en els que proporciona dades curioses i fa llum sobre com poden treure-li més partit les empreses a Instagram, tot això lligat a unes paraules clau. I de pas va servir com acostament a el format d'àudio, tota una declaració d'intencions.

En els quatre podcast informatius que va llançar Facebook s'analitzen els perfils d'usuaris dels quatre sectors que consideren més dinàmics en les seves xarxes socials a nivell de màrqueting (automoció, productes de cosmètica, viatges i esports). Aquests podcast de Facebook són un clar exemple de com les empreses poden generar contingut d'interès en format àudio per les seves audiències.

Mentoring
Marketing Digital

Els anuncis de TikTok són adequats per al vostre negoci?

Amb més de 500 milions d’usuaris actius a tot el món, TikTok presenta una enorme oportunitat als anunciants. TikTok no només ha superat Twitter i Snapchat en popularitat, sinó que també està menys saturat dels anuncis que els seus homòlegs més antics. L’aplicació visual —que permet als usuaris editar i compartir vídeos de 15 segons amb filtres, efectes i música incorporats— ha sacsejat de debò el món del màrqueting amb la seva viralitat sense precedents.

A principis del 2019, l’aplicació va llançar una versió beta de la seva oferta d’anuncis. Des de llavors, grans noms com Grubhub, Nike, Fenty Beauty i Apple Music han utilitzat anuncis TikTok per promocionar productes en campanyes úniques i atractives. Amb una orientació avançada i funcions de creació d'anuncis exclusives, la plataforma TikTok Ads és diferent de molts dels seus predecessors. Si s'utilitza de manera eficaç, us pot ajudar a entrar en un dels grups més lucratius d'usuaris.

No obstant això, no tots els negocis estan en posició de beneficiar-se de l’oferta única de TikTok. Abans d’invertir el vostre temps i esforç en la publicitat de TikTok, aquí teniu dues preguntes que heu de plantejar per determinar si aquesta plataforma d’anuncis és adequada per al vostre negoci.

Quina és la matèria demogràfica per al vostre negoci?

Si els joves són un dels principals públics per al vostre negoci, els anuncis de TikTok podrien suposar una inversió digna per a vosaltres. Amb el 66% dels usuaris de TikTok menors de 30 anys (el 41% té entre 16 i 24 anys), aquesta no és la plataforma adequada per a empreses que atenen públics més antics.

Per visualitzar-ho, un nombre important de vídeos de tendència en TikTok es relacionen amb temes orientats a la joventut, com ara els deures escolars.

Quan publiquem un lloc web a internet, el nostre principal desig és aconseguir trànsit i, especialment, el compliment dels nostres objectius proposats (com poden ser vendes, leads, trucades, reserves, etc.). El que molts no saben és que això no és tan fàcil com sembla.

Si volem començar a rebre visites de qualitat, hem de començar per cuidar, mimar i optimitzar al màxim la nostra web. Quan aquesta es vegi perfecte, és quan començarem a rebre un trànsit perfecte i d'acord al nostre negoci.

Si el que vols és començar a rebre trànsit orgànic en poc temps, et proposo 10 tècniques que hauries de tenir molt presents, no només per rebre tràfic de SEO ràpid, sinó perquè aquests usuaris siguin de qualitat.

Com potenciar la meva pàgina web Andorra i aconseguir resultats ràpids?

Aquests són alguns dels consells que us proposo per començar a percebre resultats de SEO ràpid i en poc temps:

Coneix als teus usuaris i al sector i ofereix-los el que necessiten

La part més important de qualsevol negoci és conèixer de primera mà quin és el seu públic objectiu. Per a això, haurem de posar-nos en la seva pell i saber què esperen de la nostra web, com busquen els nostres productes, com actuen a internet, amb quin propòsit entren a la nostra pàgina web, etc.

Aquesta part és primordial, ja vulguem aconseguir resultats de SEO ràpid o treballar nostre posicionament a llarg termini. Per a això, sobretot, haurem de recórrer a eines de monitorització i analítica, com Google Analytics, SEMRush o, fins i tot, eines de mapes de calor com HotJar.

Ataca keywords long-tail

Si volem començar a aconseguir resultats en un termini de temps molt curt, l'ideal és començar atacant paraules clau molt específiques per, després, anar dirigint-nos a keywords molt més genèriques.

Si comencem optimitzant la nostra web per keywords molt genèriques, com 'auriculars', 'altaveus' o similars, en ser keywords amb una competència molt alta, no aconseguirem molt bons resultats durant els primers mesos, ja que són paraules clau que requereixen molt de temps i dedicació, per la qual cosa no notarem resultats de SEO ràpid.

Per tant, hem de començar la casa per la teulada, com diria Fito, i buscar paraules clau molt específiques, amb alt volum de cerques i una competència baixa que ens permetin posicionar positivament i començar a obtenir trànsit de SEO amb més celeritat.

Keyword Research amb long-tails

Contingut de qualitat Andorra

Ni Daenerys ni Cersei. El contingut sí que és el rei. Totes les pàgines del nostre web han d'estar desenvolupades amb contingut de qualitat, original i ben treballat, evitant, no solament que Google ens pugui penalitzar amb el seu estimat animal Panda, sinó que també ens ajudarà a impulsar aquestes pàgines per les keywords triades. Recordeu: els continguts han d'atacar keywords específiques.

En escriure els continguts, tingues en compte pautes bàsiques, com la densitat de les keywords, les capçaleres utilitzats, les negretes i el enllaçat.

Titles i metadescripciones Andorra

Igual que els continguts, si volem aconseguir resultats eficaços a curt termini amb les pàgines del nostre site, haurem de cuidar especialment els titles i les metadescripciones. Aquests hauran de ser totalment únics, originals i personalitzats en funció de la pàgina en la qual es trobin.

Els titles influeixen directament en el posicionament SEO de la pàgina, de manera que és recomanable incloure la keyword que volem atacar per a cada cas.

Tot i que les metadescripciones no són un factor directe de SEO, si influeixen en el posicionament, ja que si són treballades correctament i de forma totalment optimitzada, s'aconseguirà reduir el CTR àmpliament. Per això, han de ser el més atractives i personalitzades possible, de manera que atreguin al màxim als usuaris per aconseguir que punxen al teu resultat i no en el de la competència.

Linkbuilding Andorra

L'obtenció d'enllaços externs apuntant cap a la nostra web és una part realment important per aconseguir impulsar el posicionament de la nostra web, aconseguint que augmenti l'autoritat del nostre domini, especialment quan s'estan treballant webs noves.

Si tens dubtes sobre quines són les tècniques més efectives de linkbuilding, la meva companya Maria t'ho explica en aquest post.

SEO Andorra Local

Si tens un negoci amb un local físic o els teus serveis només se centren en una zona geogràfica concreta, un truc molt útil és atacar keywords específiques adreçades a aquesta zona en la qual se centra teu negoci. Per exemple, si tens una empresa de neteja que només ofereix els seus serveis a Madrid, podries atacar keywords com "empresa de neteja a Madrid" o fins i tot atacar zones de Madrid més concretes, com barris o districtes. D'aquesta manera, s'ataquen keywords molt més dirigides i enfocades als serveis que ofereix el teu negoci.

Pàgina 1 de 3