És Tik Tok adequat per realitzar màrqueting de la meva empresa?

By 
(0 votes)

Els anuncis de TikTok són adequats per al vostre negoci?

Amb més de 500 milions d’usuaris actius a tot el món, TikTok presenta una enorme oportunitat als anunciants. TikTok no només ha superat Twitter i Snapchat en popularitat, sinó que també està menys saturat dels anuncis que els seus homòlegs més antics. L’aplicació visual —que permet als usuaris editar i compartir vídeos de 15 segons amb filtres, efectes i música incorporats— ha sacsejat de debò el món del màrqueting amb la seva viralitat sense precedents.

A principis del 2019, l’aplicació va llançar una versió beta de la seva oferta d’anuncis. Des de llavors, grans noms com Grubhub, Nike, Fenty Beauty i Apple Music han utilitzat anuncis TikTok per promocionar productes en campanyes úniques i atractives. Amb una orientació avançada i funcions de creació d'anuncis exclusives, la plataforma TikTok Ads és diferent de molts dels seus predecessors. Si s'utilitza de manera eficaç, us pot ajudar a entrar en un dels grups més lucratius d'usuaris.

No obstant això, no tots els negocis estan en posició de beneficiar-se de l’oferta única de TikTok. Abans d’invertir el vostre temps i esforç en la publicitat de TikTok, aquí teniu dues preguntes que heu de plantejar per determinar si aquesta plataforma d’anuncis és adequada per al vostre negoci.

Quina és la matèria demogràfica per al vostre negoci?

Si els joves són un dels principals públics per al vostre negoci, els anuncis de TikTok podrien suposar una inversió digna per a vosaltres. Amb el 66% dels usuaris de TikTok menors de 30 anys (el 41% té entre 16 i 24 anys), aquesta no és la plataforma adequada per a empreses que atenen públics més antics.

Per visualitzar-ho, un nombre important de vídeos de tendència en TikTok es relacionen amb temes orientats a la joventut, com ara els deures escolars.

Read 3454 times Last modified on Dilluns, 11 Novembre 2019 10:54