Com treballar el SEO Andorra per assolir els nostres objectius:

By 
(0 votes)

Quan publiquem un lloc web a internet, el nostre principal desig és aconseguir trànsit i, especialment, el compliment dels nostres objectius proposats (com poden ser vendes, leads, trucades, reserves, etc.). El que molts no saben és que això no és tan fàcil com sembla.

Si volem començar a rebre visites de qualitat, hem de començar per cuidar, mimar i optimitzar al màxim la nostra web. Quan aquesta es vegi perfecte, és quan començarem a rebre un trànsit perfecte i d'acord al nostre negoci.

Si el que vols és començar a rebre trànsit orgànic en poc temps, et proposo 10 tècniques que hauries de tenir molt presents, no només per rebre tràfic de SEO ràpid, sinó perquè aquests usuaris siguin de qualitat.

Com potenciar la meva pàgina web Andorra i aconseguir resultats ràpids?

Aquests són alguns dels consells que us proposo per començar a percebre resultats de SEO ràpid i en poc temps:

Coneix als teus usuaris i al sector i ofereix-los el que necessiten

La part més important de qualsevol negoci és conèixer de primera mà quin és el seu públic objectiu. Per a això, haurem de posar-nos en la seva pell i saber què esperen de la nostra web, com busquen els nostres productes, com actuen a internet, amb quin propòsit entren a la nostra pàgina web, etc.

Aquesta part és primordial, ja vulguem aconseguir resultats de SEO ràpid o treballar nostre posicionament a llarg termini. Per a això, sobretot, haurem de recórrer a eines de monitorització i analítica, com Google Analytics, SEMRush o, fins i tot, eines de mapes de calor com HotJar.

Ataca keywords long-tail

Si volem començar a aconseguir resultats en un termini de temps molt curt, l'ideal és començar atacant paraules clau molt específiques per, després, anar dirigint-nos a keywords molt més genèriques.

Si comencem optimitzant la nostra web per keywords molt genèriques, com 'auriculars', 'altaveus' o similars, en ser keywords amb una competència molt alta, no aconseguirem molt bons resultats durant els primers mesos, ja que són paraules clau que requereixen molt de temps i dedicació, per la qual cosa no notarem resultats de SEO ràpid.

Per tant, hem de començar la casa per la teulada, com diria Fito, i buscar paraules clau molt específiques, amb alt volum de cerques i una competència baixa que ens permetin posicionar positivament i començar a obtenir trànsit de SEO amb més celeritat.

Keyword Research amb long-tails

Contingut de qualitat Andorra

Ni Daenerys ni Cersei. El contingut sí que és el rei. Totes les pàgines del nostre web han d'estar desenvolupades amb contingut de qualitat, original i ben treballat, evitant, no solament que Google ens pugui penalitzar amb el seu estimat animal Panda, sinó que també ens ajudarà a impulsar aquestes pàgines per les keywords triades. Recordeu: els continguts han d'atacar keywords específiques.

En escriure els continguts, tingues en compte pautes bàsiques, com la densitat de les keywords, les capçaleres utilitzats, les negretes i el enllaçat.

Titles i metadescripciones Andorra

Igual que els continguts, si volem aconseguir resultats eficaços a curt termini amb les pàgines del nostre site, haurem de cuidar especialment els titles i les metadescripciones. Aquests hauran de ser totalment únics, originals i personalitzats en funció de la pàgina en la qual es trobin.

Els titles influeixen directament en el posicionament SEO de la pàgina, de manera que és recomanable incloure la keyword que volem atacar per a cada cas.

Tot i que les metadescripciones no són un factor directe de SEO, si influeixen en el posicionament, ja que si són treballades correctament i de forma totalment optimitzada, s'aconseguirà reduir el CTR àmpliament. Per això, han de ser el més atractives i personalitzades possible, de manera que atreguin al màxim als usuaris per aconseguir que punxen al teu resultat i no en el de la competència.

Linkbuilding Andorra

L'obtenció d'enllaços externs apuntant cap a la nostra web és una part realment important per aconseguir impulsar el posicionament de la nostra web, aconseguint que augmenti l'autoritat del nostre domini, especialment quan s'estan treballant webs noves.

Si tens dubtes sobre quines són les tècniques més efectives de linkbuilding, la meva companya Maria t'ho explica en aquest post.

SEO Andorra Local

Si tens un negoci amb un local físic o els teus serveis només se centren en una zona geogràfica concreta, un truc molt útil és atacar keywords específiques adreçades a aquesta zona en la qual se centra teu negoci. Per exemple, si tens una empresa de neteja que només ofereix els seus serveis a Madrid, podries atacar keywords com "empresa de neteja a Madrid" o fins i tot atacar zones de Madrid més concretes, com barris o districtes. D'aquesta manera, s'ataquen keywords molt més dirigides i enfocades als serveis que ofereix el teu negoci.

Read 3337 times Last modified on Divendres, 04 Octubre 2019 14:54